Filmaften

    

Filmaften i Konfirmandladen

Vi er nu gået i gang med en Bibelmaraton, men i stedet for at vi læser bibelen, så ser vi en filmatisering af bibelen fordelt på nogle aftener i løbet af de næste års tid. Sidste gang så vi en genfortælling og en fortolkning af skabelsen. Næste gang går vi i gang med en af de helt store skikkelser fra det Gamle Testamente, nemlig Abraham.

 

Jødedom, kristendom og islam kaldes alle tre for abrahamitiske religioner, hvor Abraham har forskellige betydninger med rødder i den samme fortælling, så hvis man gerne vil høre og vide mere om, hvad det er for en fortælling, som de tre religioner har tilfælles, så kom til vores filmaften.

 

Filmene er på engelsk, men der vil være danske undertekster.

 

Filmene er tilladt for alle. Tilmelding er ikke nødvendigt.

 

Torsdag d. 28. Marts
Kl. 19.00 i konfirmandladen.
 

 

Det er filmen om Josef.

Josef er den yngste af 12 sønner. Hans far Jacob holder lidt mere af ham end af de øvrige, da han fik ham i en sen alder. De øvrige brødres jalousi forvandles efterhånden til had. En dag, da de er ude og vogte deres faders får, lokker de Josef i en fælde og sælger ham til nogle forbipasserende købmænd. Josef havner i Egypten som slave hos Potifar, Faraos hovmand. Potifar bliver hurtig glad for ham og hans smukke hustru forelsker sig blindt i den flotte Josef.

En spændende drama om kærlighed, jalousi og svigt.

 

MVH. Svenstrup menighedsråd.