Kirkeindsamling i Svenstrup kirke 2018

I kirken er der en kirkebøsse ved udgangen, hvor i man kan lægge et lille bidrag til de forskellige formål, som Svenstrup kirke samler ind til. Hidtil har det ikke været annonceret, men nu har I mulighed for selv at se her i bladets kirkeside og på hjemmesiden, hvad der bliver samlet indtil, og hvornår.

Kirkeindsamling – formål og tidspunkter:
Fra d. 2. september til og med d. 25. november, samler vi ind til Folkekirkens Nødhjælp, hvor pengene går til katastrofe-, udviklingshjælp og fattigdomsbekæmpelse.

Fra d. 26. november til og med d. 23. december, samler vi ind til Den Grønlandske Bibelsag, hvor pengene går til at støtte oversættelsen af bibelen og salmer til grønlandsk.

Fra d. 24. december til og med d. 1. januar, samler vi ind til Børnesagens Fællesråd, hvor pengene går til basale fornødenheder som mad, receptpligtig medicin, briller, tøj, transport og nødvendigt indbo til fattige og udsatte børn i Danmark.

NYT