Kirkeindsamling i Svenstrup kirke 2019

I kirken er der en kirkebøsse ved udgangen, hvor i man kan lægge et lille bidrag til de forskellige formål, som Svenstrup kirke samler ind til. Hidtil har det ikke været annonceret, men nu har I mulighed for selv at se her i bladets kirkeside og på hjemmesiden, hvad der bliver samlet indtil, og hvornår.

Kirkeindsamling – formål og tidspunkter:

Fra d. 2. januar til og med d. 3. marts, samler vi ind til Y’s Men Region Danmark, hvor pengene går til følgende to projekter; ”Faros”, hvor målet er at hjælpe uledsagede flygtningebørn og unge med at få en uddannelse, et sted at bo og et værested, med tilknyttede socialarbejdere. Det andet projekt er en tilbygning til Trinity school i Tanzania.

Fra d. 4. marts til og med d. 19. april, samler vi ind til Livsværk, hvor pengene går til at skabe ekstraordinære muligheder for udvikling og oplevelser, sommerlejre mv. for børn og unge.

Fra d. 20. april til og med d. 10. juni, samler vi ind til KFUM og KFUK i Danmark, hvor pengene går til at uddanne frivillige og udvikle nye tilbud og aktiviteter, som kan være med til at gøre kristendommen levende og vedkommende for børn og unge i Danmark.

Fra d. 11. juni til og med d. 11. august, samler vi ind til Døvemenighederne.

Fra d. 12. august til og med d. 6. oktober, samler vi ind til Folkekirkens Nødhjælp, hvor pengene går til katastrofe-, udviklingshjælp og fattigdomsbekæmpelse.

Fra d. 7. oktober til og med d. 24. november, samler vi ind til KFUM’s Soldatermission, hvor pengene går til at drive soldaterhjem.

NYT